AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli kıyametin koptuğunu görmek

Kahve falında sürekli kıyametin koptuğunu görmek

Kahve falında sürekli kıyametin koptuğunu görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, yollarının açılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, hayaline kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sürekli kıyametin koptuğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda güvende olup olmadığınızı merak edebilirsiniz.

Kahve falında sürekli kıyameti görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli kıyametin koptuğunu görmek işbirliği içinde olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyamet kopacağını görmek yolculuğa çıkmaya, çalışmalarının beğenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyameti görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopacağını söylemek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, maddi açıdan rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet suresi dinlemek ticarette ilerleyeceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet koparken namaz kılmak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir