AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet koptuğunu görmek

Kahve falında kıyamet koptuğunu görmek

Kahve falında kıyamet koptuğunu görmek elindeki işi rayına oturtacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet koptuğunu gördüyseniz:

  • Fazla bilindik olmayan yolların denenmesinin ya da göz önünde olmamanın hayatın normal akışı üzerinde çok fazla etkisi olmayacağı gerçeği ortaya çıkabilir.

Kahve falında kıyamet kopacağını söylemek rızkının azalacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Kahve falında kıyameti düşünmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyamet gününde namaz kılmak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında kıyamet koparken namaz kılmak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet alameti görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kıyamet kopacağını hissetmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işarettir.

Kahve falında kıyameti koptuğunu görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyameti duymak yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir