AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet koparken abdest almak

Kahve falında kıyamet koparken abdest almak

Kahve falında kıyamet koparken abdest almak hayallerin yarıda kalacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet koparken abdest almak gördüyseniz:

  • Size sorulan sorularla yüzleşmekten kaçınmayın.

Kahve falında kıyamet koparken abdest almak helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyametten korkmamak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet günü namaz kılmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyametten kaçtığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulur.

Kahve falında kıyametin alametlerini görmek maddi güç sahibi olacağına, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Kahve falında kıyamet kopmasını duymak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir