AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin alametlerini görmek

Kahve falında kıyametin alametlerini görmek

Kahve falında kıyametin alametlerini görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında kıyametin alametlerini gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kıyamet alameti görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamet alametlerinden birini görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, kendisiyle övüneceğine işarettir.

Kahve falında kıyametin alametlerini görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında alamet görmek çok büyük bir rahata ereceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kıyamet görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, kazancın daha da artacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamet haberi almak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir