AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametten kaçtığını görmek

Kahve falında kıyametten kaçtığını görmek

Kahve falında kıyametten kaçtığını görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyametten kaçtığını gördüyseniz:

  • Asabi dengenizi korursanız kazançlı çıkarsınız.

Kahve falında kıyametten kaçtığını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyameti beklediğini görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopmaya başladığını görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine inanılır.

Kahve falında kıyamete yaklaşmak rahat rahat yaşayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında kıyametin dehşetini görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kıyametten sonrasını görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet suresi dinlemek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, getirisi çok olan işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet saatini görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir