AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kendini bunu başaracağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Kahve falında kıyamet gününü görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet gününde namaz kılmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek karamsarlığa düşeceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü duymak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek sıkıntıların son bulacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet günü namaz kılmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet gününden kurtulmak böylece hayatının da düzene gireceğine, sıkıntı yükleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir