AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametten korkmamak

Kahve falında kıyametten korkmamak

Kahve falında kıyametten korkmamak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sonunda mutlu olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına alamet eder.

Kahve falında kıyametten korkmamak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalarınızın, hesap özetlerinizin veya ödemelerinizin üzerinden geçebilir.

Kahve falında kıyametten korkmamak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet koparken abdest almak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyameti görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet kopuyor görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek sorunların üstüste geleceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine inanılır.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını duymak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, borçların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamete hazırlanmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir