AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet anını yaşamak

Kahve falında kıyamet anını yaşamak

Kahve falında kıyamet anını yaşamak mali gücünü yitireceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, eşyaların yenileneceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işaret eder.

Kahve falında kıyamet anını yaşamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek şeyler yapabilirsiniz.

Kahve falında kıyamet anını yaşamak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet anını görmek kazancın düşeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına işaret eder.

Kahve falında kıyametin koptuğu anı görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm anını yaşamak kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm anı yaşamak ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya yorulur.

Kahve falında deprem anını yaşamak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm anını beklemek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin ölüm anını görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir