AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet alameti görmek

Kahve falında kıyamet alameti görmek

Kahve falında kıyamet alameti görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında kıyamet alameti gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileri sonlandırma, bazı iş birliklerini bozma ya da bazı işlere zarar verme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kıyamet alameti görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine delalettir.

Kahve falında kıyamet alametlerinden birini görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyametin alametlerini görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet eder.

Kahve falında alamet görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyametten sonrasını görmek tüm düzenin alt üst olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyametin kopması görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet kopmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir