AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet kopacağını görmek

Kahve falında kıyamet kopacağını görmek

Kahve falında kıyamet kopacağını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, mutluluğunun daim olacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, malvarlığının artacağına inanılır.

Kahve falında kıyamet kopacağını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında kıyameti düşünmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopacağını duymak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet saatini görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kıyametin kopacağını hissetmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalettir.

Kahve falında kıyamet anını yaşamak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu bilmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyametin kopuşunu görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir