AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin koptuğunu bilmek

Kahve falında kıyametin koptuğunu bilmek

Kahve falında kıyametin koptuğunu bilmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, bir anda atılıma geçeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, üzgün ve karamsar olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına yorulur.

Kahve falında kıyametin koptuğunu bilmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek paralar elinize geçebilir veya ek gelirler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kıyametin kopacağını bilmek yaşadığı darlığın son bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında kıyametin koptuğunu bilmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kıyamet olacağını bilmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, keyfinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli olduğunu bilmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında babasının öldüğünü bilmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, daha temkinli ve garantici olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin öldüğünü bilmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir