AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin kopuşunu görmek

Kahve falında kıyametin kopuşunu görmek

Kahve falında kıyametin kopuşunu görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında kıyametin kopuşunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kıyamet koparken görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyameti hissetmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyametin koptuğunu görmek canının derdine düşeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopmak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet belirtilerini görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kıyametin koptuğu anı görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyametin yaklaştığını hissetmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet koparken abdest almak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, rızkının sonsuz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir