AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet gününü görmek

Kahve falında kıyamet gününü görmek

Kahve falında kıyamet gününü görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yüksek mertebeye geleceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında kıyamet günü namaz kılmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kıyamet gününü duymak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek düzenin kurulacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamet gününde namaz kılmak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kıyamet günü görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyamet gününü görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir