AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet gününü bilmek

Kahve falında kıyamet gününü bilmek

Kahve falında kıyamet gününü bilmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda endişeler artıyor.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, başarılarının hiçe sayılacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet olacağını bilmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyametin koptuğunu bilmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyametin kopacağını bilmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öleceği günü bilmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında kıyamet günü görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir