AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet günü görmek

Kahve falında kıyamet günü görmek

Kahve falında kıyamet günü görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ağlayacağına, ruhen güzelleşeceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet günü gördüyseniz:

  • Plan, takvim veya düzenlemelerde yapılacak değişiklik ya da uyarlamalar gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da romantizmi yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kıyamet gününden kurtulmak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet günü görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet gününde namaz kılmak hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet gününü görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine işarettir.

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıyamet günü namaz kılmak rakiplerin alt edileceğine, sağlık sorunun kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir