AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet gününden kurtulmak

Kahve falında kıyamet gününden kurtulmak

Kahve falında kıyamet gününden kurtulmak para sahibi olacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, ününün çoğalacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına işarettir.

Kahve falında kıyamet gününden kurtulmak gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Kahve falında kıyamet gününden kurtulmak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kıyamet günü namaz kılmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, ticarette yol katedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet gününün geldiğini görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyamet gününü görmek yaşamına bakacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet gününün koptuğunu görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyamet gününü duymak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet günü görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir