AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamet anını görmek

Kahve falında kıyamet anını görmek

Kahve falında kıyamet anını görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kıyamet anını gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantılı fırsatlar tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kıyametin koptuğu anı görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kıyamet anını yaşamak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet anını görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kendi ölüm anını görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm anını görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına delalettir.

Kahve falında ölüm anını beklemek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm anı yaşamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüm anını hissetmek yüksek tahsil yapacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir