AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm anını beklemek

Kahve falında ölüm anını beklemek

Kahve falında ölüm anını beklemek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, mal ve para biriktireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm anını beklemek gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Kahve falında ölüm anını beklemek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin ölüm anını görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüm anını yaşamak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına delalet eder.

Kahve falında kendinin ölüm anını görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ölüm anını görmek afiyette ve keyifte olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının ölüm anını görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ölüm anını görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi ölüm anını görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir