AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ölüm anını görmek

Kahve falında kendi ölüm anını görmek

Kahve falında kendi ölüm anını görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, onun her zaman başında olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi ölüm anını gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Kahve falında ölmüş birinin ölüm anını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm anını yaşamak günahtan kaçınarak yaşayacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ölüm anını görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulur.

Kahve falında ölüm anını görmek niyetlendiği işlere gireceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına inanılır.

Kahve falında ölüm anını beklemek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişinin ölüm anını görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendinin ölüm anını görmek hakkı olanlara kavuşacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine işarettir.

Kahve falında kendi ölüm anını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir