AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin koptuğu anı görmek

Kahve falında kıyametin koptuğu anı görmek

Kahve falında kıyametin koptuğu anı görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, maddi anlamda feraha ermeye, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, saygınlığının artacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kıyametin koptuğu anı gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Kahve falında kıyamet anını görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kıyamet anını yaşamak çekilen zahmetin çoğalacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyametin koptuğu anı görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm anını görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye alamet eder.

Kahve falında ölüm anını beklemek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm anını hissetmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm anını yaşamak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, başarıya ve zafere doymayacağına yorulur.

Kahve falında öldüğün anı görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir