AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm anı yaşamak

Kahve falında ölüm anı yaşamak

Kahve falında ölüm anı yaşamak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, kişinin güzel işler yapacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm anı yaşamak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

Kahve falında ölüm anı yaşamak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm anını yaşamak büyük ses getirecek işlere girileceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem anını yaşamak onu borçtan kurtaracağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet anını yaşamak çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalettir.

Kahve falında ölüm anını beklemek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendinin ölüm anını görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüm anını hissetmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ölüm anını görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, düzenin kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir