AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm anını görmek

Kahve falında ölüm anını görmek

Kahve falında ölüm anını görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüm anını gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Kahve falında başkasının ölüm anını görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüm anını yaşamak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölüm anını görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm anı yaşamak çok başarılı olacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin ölüm anını görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalettir.

Kahve falında ölüm anını beklemek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ölüm anını görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi ölüm anını görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir