AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetlerinin ıslandığını görmek

Kahve falında kıyafetlerinin ıslandığını görmek

Kahve falında kıyafetlerinin ıslandığını görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, özlemlerini bitireceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyafetlerinin ıslandığını gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza sadık kalmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kıyafetlerinin ıslandığını görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalettir.

Kahve falında kıyafetinin ıslandığını görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgadan ıslanmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında suda ıslanmak malında azalmaya, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalettir.

Kahve falında yatağın ıslandığını görmek kişinin yasa düşeceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurdan ıslandığını görmek amaçlarına nail olacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbisenin ıslandığını görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle yağmurda ıslanmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir