AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın ıslandığını görmek

Kahve falında yatağın ıslandığını görmek

Kahve falında yatağın ıslandığını görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hayırlı bir karar verileceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında yatağın ıslandığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Kahve falında yatağın ıslandığını görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Kahve falında gelinlikle yağmurda ıslanmak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında deniz kenarında ıslanmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çişle ıslanmak önemli ve büyük adımlar atacağına, devlete hizmet etmeye delalet eder.

Kahve falında şelalede ıslanmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında yağmurdan ıslanmak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyla ıslanmak aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir