AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisenin ıslandığını görmek

Kahve falında elbisenin ıslandığını görmek

Kahve falında elbisenin ıslandığını görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında elbisenin ıslandığını gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilerle paylaşacağınız gerçekler çok önem olabilir.

Kahve falında elbisenin ıslandığını görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işarettir.

Kahve falında elbiselerinin ıslandığını görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine inanılır.

Kahve falında saçının ıslandığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şelale altında ıslanmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yorganın ıslandığını görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında suya düşüp ıslanmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz suyla ıslanmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalettir.

Kahve falında biriyle yağmurda ıslanmak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir