AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgadan ıslanmak

Kahve falında dalgadan ıslanmak

Kahve falında dalgadan ıslanmak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, kişinin içinin daralacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işarettir.

Kahve falında dalgadan ıslanmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız kişlerden kolayca etkilenebilirsiniz.

Kahve falında deniz dalgasıyla ıslanmak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında dalgada ıslanmak işlerinin de hal yoluna gireceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dalgadan ıslanmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, büyük bir makama geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasında ıslanmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgayla ıslanmak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve dua etmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalettir.

Kahve falında biriyle ıslanmak çok sevilen bir kişi olunacağına, evliliğinde mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının ıslandığını görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir