AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetinin ıslandığını görmek

Kahve falında kıyafetinin ıslandığını görmek

Kahve falında kıyafetinin ıslandığını görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, doğru haber almaya, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kıyafetinin ıslandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.

Kahve falında kıyafetinin ıslandığını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kıyafetlerinin ıslandığını görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında elbisenin ıslandığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında deniz suyuyla ıslanmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurun altında ıslanmak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında yağmurda ıslanmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmak ve koşmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir