AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kıyafet giymek

Kahve falında çok kıyafet giymek

Kahve falında çok kıyafet giymek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında çok kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir, özel hayatınızı baştan ele alma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında bol kıyafet giymek düşmanlarla beraber oturmaya, net bir bakış açısı kazanacağına işarettir.

Kahve falında sünnet kıyafeti giymek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kıyafetini giymek kazancının çok düşeceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir kıyafet giymek kendine olan güvenini yitireceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti giymek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında güvenlik kıyafeti giymek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında sırtı açık kıyafet giymek düzeninin bozulacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir