AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan kıyafet almak

Kahve falında pazardan kıyafet almak

Kahve falında pazardan kıyafet almak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan kıyafet almak gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Kahve falında pazardan kıyafet almak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda kıyafet almak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kıyafet pazarı görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan ıspanak almak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında pazardan kabak almak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sebze pazar görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine yorulur.

Kahve falında sebze meyve pazarı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, maddi zararını karşılayacağına inanılır.

Kahve falında sebze pazarı görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir