AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda kıyafet almak

Kahve falında pazarda kıyafet almak

Kahve falında pazarda kıyafet almak tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda kıyafet almak gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında pazarda kıyafet almak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Kahve falında pazardan kıyafet almak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafet pazarı görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazar şemsiyesi görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalettir.

Kahve falında pazarda mal satmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında pazardan erik almak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işarettir.

Kahve falında balık pazarı görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda patlıcan görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir