AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarı görmek

Kahve falında pazarı görmek

Kahve falında pazarı görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, güzel günler geçireceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazarı gördüyseniz:

  • Yeniliklere karşı açık bir tutum izleyebilirsiniz.

Kahve falında pazarda gezdiğini görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda sebze satmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan pazarı görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Kahve falında gece pazara gitmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazardan havuç almak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, fikirlerinin çatışacağına yorulur.

Kahve falında pazardan bezelye almak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık pazar yeri görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çarşı pazar gezmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir