AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan kiraz almak

Kahve falında pazardan kiraz almak

Kahve falında pazardan kiraz almak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında pazardan kiraz almak gördüyseniz:

  • Çok ya da ağır sorular sormaktan kaçınmayın.

Kahve falında pazardan kiraz almak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kayısı kiraz görmek doğru adımlar atacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacına çıkmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı kiraz yemek büyük miktarlarda para kazanılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kiraz ağacından kiraz yemek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında kiraz dalı görmek bunun için her gün şükredeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında kiraz koparıp yemek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına yorulur.

Kahve falında kiraz ve erik görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir