AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarını yüzerken görmek

Kahve falında arkadaşlarını yüzerken görmek

Kahve falında arkadaşlarını yüzerken görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hayıflanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarını yüzerken gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde çil görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın yüzünü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünü kara görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının yüzünde yara görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını havuzda yüzerken görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünü siyah görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının yüzünün yandığını görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir