AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın yüzünü görmek

Kahve falında arkadaşın yüzünü görmek

Kahve falında arkadaşın yüzünü görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşın yüzünü gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek moralinin düzeleceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde yara görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarını yüzerken görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının yüzünde kan görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünü sivilceli görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzügünü görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, doğru işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını havuzda yüzerken görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir