AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüzünün yandığını görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünün yandığını görmek

Kahve falında arkadaşının yüzünün yandığını görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, ticaretin önünün açılacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, iyiliğe kavuşacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünün yandığını gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Kahve falında arkadaşının yüzünün yandığını görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzün yandığını görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünün yandığını görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulur.

Kahve falında kardeşinin yüzünün yandığını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün güneşten yandığını görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün güneşte yandığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun yüzünün yandığını görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, hayırlı bir eşe inanılır.

Kahve falında yüzünün yandığını görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir