AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını kıvırcık görmek

Kahve falında başkasının saçını kıvırcık görmek

Kahve falında başkasının saçını kıvırcık görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçını kıvırcık gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında kıvırcık saç yapmak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında düz saçın kıvırcık olduğunu görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, çok kötü günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kıvırcık yapmak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine yorulur.

Kahve falında siyah kıvırcık saç görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçını kıvırcık görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında turuncu kıvırcık saç görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına delalettir.

Kahve falında kendini kıvırcık saçlı görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir