AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kıvırcık saçlı görmek

Kahve falında arkadaşını kıvırcık saçlı görmek

Kahve falında arkadaşını kıvırcık saçlı görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını kıvırcık saçlı gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Kahve falında arkadaşını kıvırcık saçlı görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını kıvırcık yapmak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçların kıvırcık olduğunu görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kıvırcık görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları kıvırcık görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kıvırcık olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, tabiri caizse can bulacağına işarettir.

Kahve falında kıvırcık saç yapmak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işarettir.

Kahve falında kıvırcık saçlı bebek görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir