AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın kıvırcık olduğunu görmek

Kahve falında saçın kıvırcık olduğunu görmek

Kahve falında saçın kıvırcık olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında saçın kıvırcık olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamdaki duruşunuzu etkileyebilecek yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kıvırcık saç görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kıvırcık ve uzun görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıvırcık sarı saç görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında saçı kıvırcık görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kıvırcık saçlı bebek görmek bunun farkına varacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saç yapmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının kıvırcık olduğunu görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir