AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır olduğunu görmek

Kahve falında kısır olduğunu görmek

Kahve falında kısır olduğunu görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına işarettir.

Kahve falında kısır olduğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Kahve falında kısır kadın görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulur.

Kahve falında eşinin kısır olduğunu görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısır koyun görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek olarak kısır görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgurdan kısır yapmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kısır köfte yoğurmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısır olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısır yemeği yemek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir