AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısır kadını hamile görmek

Kahve falında kısır kadını hamile görmek

Kahve falında kısır kadını hamile görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısır kadını hamile gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere itibar etmenizin veya olaylara olumsuz bakmanızın negatif sonuçları olabilir.

Kahve falında kısır kadını hamile görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısır birini hamile görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, işlerin yolundan çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kısır kadın görmek sıkıntılardan kurtulmaya, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında kısır yapmak bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısır köftesi yemek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine delalettir.

Kahve falında kısır yemeği yemek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısır olduğunu öğrenmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında kısır köfte görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir