AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa yol görmek

Kahve falında kısa yol görmek

Kahve falında kısa yol görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, başarılarının devam edeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işarettir.

Kahve falında kısa yol gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, sanatsal işlerde, maddi başlıklı konularda veya başarılı iş birlikleri noktasında ibreler size dönüyor.

Kahve falında kısa yol görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kısa yılan görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek sorunların teker teker aşılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında boy kısa görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini saçı kısa görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını kısa saçlı görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa pantolon giymek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kızını kısa saçlı görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir