AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini saçı kısa görmek

Kahve falında birini saçı kısa görmek

Kahve falında birini saçı kısa görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında birini saçı kısa gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında siyah kısa saç görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçımın kısa olduğunu görmek böylece yüzünün güleceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kısa olduğunu görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçımı kısa görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında saçı kısa görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın kısa görmek terfi edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçlarını kısa görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında birinin saçlarını kısa görmek şifaya kavuşacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir