AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kısa yılan görmek

Kahve falında siyah kısa yılan görmek

Kahve falında siyah kısa yılan görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kişinin her işi severek yapacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kısa yılan gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Kahve falında siyah kısa yılan görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa siyah yılan görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kısa etek giymek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa siyah etek görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında siyah ve kısa saç görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa siyah saç görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kısa etek görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir