AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını kısa saçlı görmek

Kahve falında kızını kısa saçlı görmek

Kahve falında kızını kısa saçlı görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını kısa saçlı gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, zengin için yoksulluğa delalet etmektedir.

Kahve falında kızını kısa saçlı görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kızının saçını kısa görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, istediği makama geleceğine işarettir.

Kahve falında kısa saçlı olmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa ve siyah saç görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine delalettir.

Kahve falında saçını kısacık kestirmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saçlı birini kısa saçlı görmek çok güzel işlere gireceğine, bekar ise evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kısa kestirmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir