AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadında kısa saç görmek

Kahve falında kadında kısa saç görmek

Kahve falında kadında kısa saç görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kısmetlerin artacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, şansızlığın kırılacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına delalettir.

Kahve falında kadında kısa saç gördüyseniz:

  • Pek çok konu aynı anda kendini gösterebilir.

Kahve falında kadını kısa saçlı görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa saçlı kadın görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kadında kısa saç görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kısa kadın görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında kısa boylu kadın görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kesmek büyük bir sorun oluşacağına, para yatıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının saçını kısa görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımın saçını kısa görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir