AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısa ve sarı görmek

Kahve falında saçını kısa ve sarı görmek

Kahve falında saçını kısa ve sarı görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, makamını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kısa ve sarı gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında kısa sarı saç görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kısa ve sarı görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kısa ve gür görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek sevinçten adeta havalara uçacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa saç taramak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Kahve falında kısa saçlı erkek görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını kısacık kestirmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını kısa kestirdiğini görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir