AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa kadın görmek

Kahve falında kısa kadın görmek

Kahve falında kısa kadın görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, hanenizde bolluk olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına tabir olunur.

Kahve falında kısa kadın gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Kahve falında kadında kısa saç görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, hastalıkların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kısa boylu kadın görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa kadın görmek yakın akrabadan gelecek habere, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadını kısa saçlı görmek güzel günlerin sona ereceğine, bütçesinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kısa saçlı kadın görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kısa saçlı erkek görmek duygularının karşılık göreceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını kısa kesildiğini görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçını çok kısa görmek ağız tadının bozulmayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir