AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa kol giymek

Kahve falında kısa kol giymek

Kahve falında kısa kol giymek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, kısmet alacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa kol giymek gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Kahve falında kısa kollu elbise giymek büyük tartışmalara gireceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa kollu gömlek giymek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kısa kol giymek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına yorulur.

Kahve falında kolu kısa görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa kolla namaz kılmak bazen istemediği şeyler yapacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa kollu namaz kılmak kazançta zarar edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kısa kollu gömlek görmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında kısa kollu ceket görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir