AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa kollu gömlek giymek

Kahve falında kısa kollu gömlek giymek

Kahve falında kısa kollu gömlek giymek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, işinde terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa kollu gömlek giymek gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Kahve falında kısa kollu gömlek giymek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa kollu gömlek görmek kötü bir duruma düşüleceğine, dinden çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kısa kollu gömlek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa gömlek giymek alkış alacağına, dinini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kısa kollu elbise giymek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa kol giymek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kısa gömlek görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kısa kollu ceket görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir