AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa kıl görmek

Kahve falında kısa kıl görmek

Kahve falında kısa kıl görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa kıl gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, gayrimenkulle ilgili olumlu haberler alabilir veya imajınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında kısa kıl görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa boylu bir adam görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işarettir.

Kahve falında birinin saçını kısa görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında boy kısa gelinlik giymek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları çok kısa kestirmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kısa sakal görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kısa yeşil yılan görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir